Schilderwerk


Houtbescherming & Houtveredeling

Om de kracht en schoonheid van hout te behouden is het noodzakelijk de eigenschappen van hout te kennen. Met duizend en een toepassingsmogelijkheden is het van groot belang te kiezen voor de juiste bescherming. HPR Schilders & Onderhoud kan u daarom adviseren om de juiste keuze uit de vele afwerksystemen te maken.


Metalen ondergronden & kunstoffen

In de schilderswereld komen vaak metalen oppervlaktes zoals aluminium, verzinkt staal, staal. Kunststoffen is een materiaal dat we steeds vaker tegenkomen zoals trespa, en diverse plastics. Deze ondergronden zijn allemaal goed te behandelen te beschermen en te verfraaien. HPR Schilders & Onderhoud kan u daarin ook adviseren om een goed verfsysteem toe te passen.


Steenachtige ondergronden & beton

De keuze welk verfsysteem en applicatie nodig is voor steenachtige ondergronden of beton, is niet altijd eenvoudig, er zijn veel factoren die steenachtige ondergronden en beton beïnvloeden. HPR Schilders & Onderhoud kan u helder adviseren voor een duurzaam en fraai verfsysteem.

Over ons

HPR Schilders & Onderhoud is uw partner als het gaat om schilderen en onderhoud aan alle onderdelen die ook echt onderhouden moeten worden.

Ooij, Leuth, Millingen aan de Rijn en de wijde regio Nijmegen.

Contact

HPR Schilders & Onderhoud V.O.F.
Bredestraat 23
6578 AT Leuth
06-10125159
info@hprschilders.nl
KVK: 09210748

Contactformulier