Werkzaamheden

Onderhoud, schilderen, wandafwerking en beglazen is een dynamische branche. Nieuwe producten en technieken wisselen elkaar af. Ontwikkelingen voor onderhoud en nieuwbouw maar ook maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) kwesties zoals arbo- en milieuvragen vragen om een up to date kennis van het vak. Daarnaast is gedegen ervaring met verschillende ondergronden en materialen een vereiste om kwalitatief en efficiënt te werk te gaan.

Wij kunnen u een totaal onderhoudspakket aanbieden van de meest essentiële te onderhouden onderdelen van woningen, bedrijfspanden, vastgoed-onderhoud in de breedste zin van het woord.

HPR Schilders & Onderhoud is uw partner als het gaat om schilderen en onderhoud aan alle onderdelen die ook echt onderhouden moeten worden.

image

Schilderwerk

Houtbescherming & Houtveredeling Om de kracht en schoonheid van hout te behouden is het Read More
image

Glaswerk

Beglazing in alle maten en vormen Wij als HPR Schilders & Onderhoud zijn ook Read More
image

Wandafwerking

Wandafwerking Behangen van wanden is weer helemaal in, veel behangfabrikanten leveren de mooiste behangselpapieren Read More
image

Totaalonderhoud

Onderhoud & advies HPR Schilders & Onderhoud kan ook in Resultaatgericht Vastgoedonderhoud (RVO)met u Read More
  • 1

Over ons

HPR Schilders & Onderhoud is uw partner als het gaat om schilderen en onderhoud aan alle onderdelen die ook echt onderhouden moeten worden.

Ooij, Leuth, Millingen aan de Rijn en de wijde regio Nijmegen.

Contact

HPR Schilders & Onderhoud V.O.F.
Bredestraat 23
6578 AT Leuth
06-10125159
info@hprschilders.nl
KVK: 09210748

Contactformulier